Sledi v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 255 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 21 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 222 mg
- Draslík 8.2 mg
- Vláknina 84 mg
- Vitamín A 84 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a osolené sledě posypeme uvnitř i na povrchu nasekanou petrželkou. Do každé ryby vložíme kousek másla.
-
2
Sledě zabalíme po dvou do alobalu a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
-
3
Pokrm podáváme v alobalu.