Domácí lečo - polotovar
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 24 g
- Sodík 68 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 824 mg
- Vláknina 11600 mg
- Vitamín A 11600 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 186.2 mg
- Vitamín E 5.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu opláchneme, papriky zbavíme semínek.
-
2
Rajčata i papriky nakrájíme, vložíme na rozpálený tuk, osolíme a podusíme.
-
3
Podušenou zeleninu dáme do zavařovacích sklenic a zhruba 60 minut sterilujeme.