Kárský šašlik
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 26 g
- Sodík 206 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 92 mg
- Draslík 271.2 mg
- Vláknina 7009.3 mg
- Vitamín A 7009.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3036.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíma na malé kousky, naklepeme je, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Vložíme do nádoby, poklademe plátky cibule, zakapeme citronovou šťávou a rumem a necháme odležet několik hodin.
-
2
Potom maso napichujeme střídavě se slaninou a cibulí na jehlu a grilujeme.
-
3
Hotové šašliky obkládáme nakrájenými rajčaty a sypeme nasekaným koprem.