Kuřecí špíz na grilu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Anglická slanina
  • 200 g Houby čerstvé
  • 300 g Kuřecí maso vařené
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 367 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 195 g
  • Sodík 381 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 25.5 mg
  • Draslík 365.8 mg
  • Vláknina 8572.8 mg
  • Vitamín A 8572.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve veškeré suroviny nakrájíme na větší kousky. Nakrájené suroviny postupně napichujeme na jehly. Hotové špízy osolíme a opepříme. Grilujeme za stálého otáčení 10 minut.

  • 2

    Hotové špízy vydatně posypeme nasekanou petrželí.

Komentáře k receptu