Indické zeleninové čatní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Rajčata
  • 300 g Paprikové lusky čerstvé
  • 300 g Cukr krupice
  • 5 ks Cibule
  • 3 dl Ocet kvasný lihový
  • 1 polévková lžíce Hřebíček mletý
  • 1 polévková lžíce Skořice mletá
  • 1 polévková lžíce Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 397 kcal
  • Sacharidy 95 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 496 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 95 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 521 mg
  • Vláknina 6923 mg
  • Vitamín A 6923 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 88.9 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné papriky, rajčata a cibuli nadrobno nakrájíme a prosypeme solí. Necháme ustát do druhého dne v chladu.

  • 2

    Potom přidáme koření, cukr, ocet a na mírném ohni vaříme do úplného zhoustnutí.

  • 3

    Čatní naplníme do nahřátých sklenic a necháme dobře vychladnout.

Komentáře k receptu