Lionská jehněcí pečeně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Rajčata
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 50 g Strouhanka
  • 800 g Jehněčí žebírka
  • 50 g Hořčice
  • 40 ml Šťáva citrónová
  • 4 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 861 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 76 g
  • Sodík 794 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 152 mg
  • Draslík 520.5 mg
  • Vláknina 2197.5 mg
  • Vitamín A 2197.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.4 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso očistíme, osolíme, opepříme, vložíme do citronové šťávy, potřeme olejem a dáme odležet.

  • 2

    Hořčici zamícháme s olejem a šťávou z rajčat. Do směsi máčíme plátky masa a obalujeme ve strouhance. Grilujeme na roštu za občasného potírání olejem.

Komentáře k receptu