Jablečné čatní s cibulí a octem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 100 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Cibule
  • 200 g Cukr moučkový
  • 500 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Hořčičné semínko
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 kg Jablka
  • 1 hrnek Ocet vinný
  • 4 polévková lžíce Rozinky tmavé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 406 kcal
  • Sacharidy 99 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 14 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 91 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 376.4 mg
  • Vláknina 11882.5 mg
  • Vitamín A 11882.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.9 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablka oloupeme, nakrájíme a uvaříme ve vodě smíchané s octem a cukrem doměkka.

  • 2

    Poté vmícháme všechny ostatní ingredience a zvolna povaříme cca 30 minut. Hotové vlijeme do sklenic, uzavřeme a necháme vychladnout.

Komentáře k receptu