Toasty s čedarem a pivem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 418 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 23 g
- Sodík 656 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 237.6 mg
- Draslík 178.9 mg
- Vláknina 4754.4 mg
- Vitamín A 4754.4 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Toastové krajíčky chleba opečeme v topinkovači, čedar nastrouháme.
-
2
Do rendlíku nalijeme pivo, přisypeme čedar a povaříme dohusta. Odstavíme, ochutíme cayenským pepřem, hořčicí, nakonec vmícháme žloutky.
-
3
Vzniklou směsí pomažeme toasty v silné vrstvě a krátce zapečeme pod grilem nebo v rozpálené troubě.
-
4
Toasty upravíme na talířky a podáváme jako teplý předkrm.