Zelenina v česnekové omáčce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Brambory vařené ve slupce
  • 1 ks Lilek
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 ks Řeřicha
  • 1 ks Omáčka Aioli
  • 1 ks Omáčka Rouille
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 186 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 481 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 0.2 mg
  • Draslík 1026.3 mg
  • Vláknina 17610 mg
  • Vitamín A 17610 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 44.2 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Malé brambory vařené ve slupce necháme vychladnout a potom je oloupeme.

  • 2

    Lilek nakrájíme na plátky, potřeme olivovým olejem a zapékáme pod horkým grilem, až zhnědnou z obou stran.

  • 3

    Papriku nakrájíme na nudličky.

  • 4

    Zeleninu dáme na talíř, ozdobíme řeřichou a podáváme s aioli a rouille.

Komentáře k receptu