Rajčatový protlak s olivami a těstovinami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 50 g Olivy zelené
  • 50 g Olivy černé
  • 400 g Těstoviny Tagliatelle
  • 40 ml Olej olivový
  • 200 ml Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 536 kcal
  • Sacharidy 87 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 404 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 76 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 28.2 mg
  • Vláknina 7280 mg
  • Vitamín A 7280 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.1 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce, poté slijeme a dáme stranou.

  • 2

    Olivy pokrájíme na menší kousky, smícháme s najemno pokrájenou cibulí a olejem.

  • 3

    Vše vmícháme do protlaku a necháme chvíli prohřát na ohni.

  • 4

    Hotovu omáčku vmícháme do těstovin a ihned podáváme.

Komentáře k receptu