Šustovský salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Mléko kefírové
  • 5 g Petržel - nať
  • 200 g Paprikové lusky čerstvé
  • 10 g Olej stolní
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 130 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 119 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 2.8 mg
  • Draslík 242.4 mg
  • Vláknina 420 mg
  • Vitamín A 420 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 99.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté papriky opečeme na oleji, oloupeme, rozkrojíme a zbavíme jader.

  • 2

    Papriky vyrovnáme na misky a přelijeme kyselým mlékem okořeněným česnekem utřeným se solí.

  • 3

    Hotový salát posypeme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře k receptu