Salát z červené řepy s jablkem a medem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 80 g Jablka
  • 30 g Med včelí
  • 120 g Červená řepa
  • 0.5 ks Citrony
  • 1 polévková lžíce Jogurt bílý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 99 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 50 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 0.4 mg
  • Draslík 286.9 mg
  • Vláknina 7290 mg
  • Vitamín A 7290 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Červenou řepu očistíme, uvaříme a najemno nastrouháme.

  • 2

    Přidáme omyté, oloupané jablko nakrájené na nudličky.

  • 3

    Jogurt promícháme s medem, okyselíme citronovou šťávou a spojíme se salátem.

Komentáře k receptu