Salát z červené řepy s jablkem a medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 99 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 0 g
- Sodík 50 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 0.4 mg
- Draslík 286.9 mg
- Vláknina 7290 mg
- Vitamín A 7290 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Červenou řepu očistíme, uvaříme a najemno nastrouháme.
-
2
Přidáme omyté, oloupané jablko nakrájené na nudličky.
-
3
Jogurt promícháme s medem, okyselíme citronovou šťávou a spojíme se salátem.