Jarní salát z ryb
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2427 kcal
- Sacharidy 52 g
- Tuky 233 g
- Sodík 2189 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 36 g
- Cholesterol 6.5 mg
- Draslík 1183.1 mg
- Vláknina 11200 mg
- Vitamín A 11200 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 52.3 mg
- Vitamín E 29.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby v kyselém nálevu pokrájíme.
-
2
Okurku, ředkvičky, cibuli a kapii, nakrájíme na drobno a smícháme s rybami. Přidáme majonézu, jogurt, sůl, cukr a dobře promícháme.
-
3
Necháme v chladu uležet.
-
4