Jarní salát z ryb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 50 g Paprika sterilovaná
  • 300 g Zavináče
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Majonéza
  • 1 ks Okurka salátová
  • 2 ks Ředkvička
  • 0.5 ks Jogurt bílý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2427 kcal
  • Sacharidy 52 g
  • Tuky 233 g
  • Sodík 2189 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 36 g
  • Cholesterol 6.5 mg
  • Draslík 1183.1 mg
  • Vláknina 11200 mg
  • Vitamín A 11200 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 52.3 mg
  • Vitamín E 29.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ryby v kyselém nálevu pokrájíme.

  • 2

    Okurku, ředkvičky, cibuli a kapii, nakrájíme na drobno a smícháme s rybami. Přidáme majonézu, jogurt, sůl, cukr a dobře promícháme.

  • 3

    Necháme v chladu uležet.

  • 4

Komentáře k receptu