Bulharský salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 138 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 6 g
- Sodík 3145 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 2.7 mg
- Draslík 577.8 mg
- Vláknina 8995 mg
- Vitamín A 8995 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 146.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky opečeme na plotýnce, zchladíme je studenou vodou a oloupeme. Rozpůlíme je a zbavíme semen.
-
2
Omytá rajčata nakrájíme na plátky, okurky nakrájíme na kostičky a cibuli na kroužky.
-
3
Vše polijeme marinádou z octa, oleje, soli a petrželky.