Jablková pěna s tvarohem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Tvaroh jemný
  • 0.5 ks Citrony
  • 3 ks Jablka
  • 2 ks Vaječný bílek slepičí
  • 3 polévková lžíce Mléko polotučné
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • 2 polévková lžíce Sirup Monin - grenadina
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 185 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 36 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 0.5 mg
  • Draslík 212.3 mg
  • Vláknina 6875 mg
  • Vitamín A 6875 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Měkký tvaroh našleháme s cukrem a mlékem.

  • 2

    Potom přidáme kůru a šťávu z citronu, oloupaná a nastrouhaná jablka a pevný sníh z bílků.

  • 3

    Pěnu navršíme do misek a povrch pokapeme sirupem nebo ovocnou šťávou.

Komentáře k receptu