Ředkvičkový salát se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 14 g
- Sodík 182 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 44.8 mg
- Draslík 558.8 mg
- Vláknina 5943.3 mg
- Vitamín A 5943.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté ředkvičky nakrájíme na plátky a promícháme je s očištěným, nastrouhaným celerem a nadrobno nakrájeným sýrem.
-
2
Vše spojíme ochuceným jogurtem, opepříme a posypeme sekanou petrželkou (nebo koprem).