Vaječná pomazánka se slaninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 28 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Cibule
  • 100 g Slanina vepřová
  • 0.3 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 3 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 202 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 348 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 262.3 mg
  • Draslík 151.7 mg
  • Vláknina 458.3 mg
  • Vitamín A 458.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.4 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme vejce natvrdo, po zchladnutí oloupeme a umeleme s cibulí a slaninou na masovém strojku. Ochutíme solí, pepřem a promícháme.

  • 2

    Podáváme namazané na tmavém chlebu a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu