Holandský sýrový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 376 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 29 g
- Sodík 1028 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 80 mg
- Draslík 134 mg
- Vláknina 6058.5 mg
- Vitamín A 6058.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Všechny suroviny nakrájíme na jemné nudličky. Smícháme je s majolkou ochucenou hořčicí a pažitkou.
-
2
Salát necháme asi 1/2 hodiny uležet v chladu.
-
3
Podáváme s topinkami nebo jej můžeme plnit do rajčat nebo okurek.