Zelená šťáva s jablkem a petrželkou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 30 g Špenát listový čerstvý
  • 30 g Salát římský
  • 1 kávová lžička Zázvor mletý
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Jablka
  • 0.5 ks Okurka salátová
  • 3 ks Kapustové listy
  • 3 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 152 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 22 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 41 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 680.2 mg
  • Vláknina 16094 mg
  • Vitamín A 16094 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 70.4 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechno dáme do odšťavňovače (jablka zbavená jádřince) a vytvoříme si šťávu.

  • 2

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu