Máslový krém pod marcipán

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 250 g Máslo čerstvé
  • 80 g Cukr moučkový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 429 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 41 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 0.3 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 55 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čerstvé máslo necháme při pokojové teplotě změknout. Šlehačem vyšleháme a přisypeme moučkový cukr. Nesmíme šlehat dlouho, krém by se mohl srazit.

Komentáře k receptu