Jarní salát s rýží a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 308 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 28 g
- Sodík 685 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 23.8 mg
- Draslík 480.6 mg
- Vláknina 3969.8 mg
- Vitamín A 3969.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.3 mg
- Vitamín E 3.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté ředkvičky, rajčata, salát a okurku nakrájíme na kostičky a vsypeme do salátové mísy. Přidáme nadrobno nakrájený salám, promícháme a nakonec přidáme vařenou rýži.
-
2
Vše zalijeme zálivkou připravenou smícháním majonézy s bílým jogurtem. Salát osolíme, opepříme, promícháme a před podáváním necháme 2 hodiny v chladničce.