Zelný salát s kedlubnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 80 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 2 g
- Sodík 156 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 397.5 mg
- Vláknina 9773 mg
- Vitamín A 9773 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 73.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Červené a bílé hlávkové zelí najemno nastrouháme do mísy. Vmícháme oloupanou, nasekanou cibuli a oloupanou, jemně nastrouhanou kedlubnu. Vše zlehka promícháme.
-
2
Vodu převaříme s olejem, octem, cukrem, solí a kmínem. Zálivkou přelijeme salát a necháme vychladit.