Přesnídávka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 188 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 1 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 526.7 mg
- Vláknina 10952 mg
- Vitamín A 10952 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme, zbavíme jádřince, nakrájíme na kousky a zakapeme citronovou šťávou. Banán oloupeme a nakrájíme na kousky.
-
2
Do mixéru dáme část banánu, umixujeme a postupně přidáváme banán a jablka. Na závěr vmixujeme cukr.
-
3
Vytvořenou ovocnou kaši podáváme v misce, vychlazenou.