Ančovičkové palmiers
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 90 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 6 g
- Sodík 168 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 24.7 mg
- Draslík 24.6 mg
- Vláknina 462.5 mg
- Vitamín A 462.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těsto vyválíme na obdélník 24x26 cm. Potřeme vejcem poklademe ančovičkami (bez páteře) ve vodorovných řadách. Mezi tyto řady nasypeme strouhaný parmazán.
-
2
Poté zarolujeme tak, že jednu stranu zarolujeme do poloviny délky a totéž uděláme s druhou stranou. Vznikne nám tak zajímavý tvar. Toto nakrájíme na plátky a pečeme 15 minut na 200 °C.