Tatarka z kysané smetany

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 ml Smetana kysaná
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 1 kávová lžička Cukr moučkový
  • 0.25 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 97 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 2772 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 78.7 mg
  • Vláknina 6037.2 mg
  • Vitamín A 6037.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Okurky a cibuli nakrájíme najemno.

  • 2

    V misce pečlivě promícháme smetanu se zbylými surovinami a necháme pod fólií v lednici vychladit.

Komentáře k receptu