Římský salát s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 41 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 2 g
- Sodík 169 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 418.5 mg
- Vláknina 6191.5 mg
- Vitamín A 6191.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Salát a ředkvičky omyjeme a necháme okapat. Salát natrháme na větší kousky, ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka. Zeleninu vsypeme do mísy.
-
2
Z oleje, citronové šťávy, soli, pepře a sladidla umícháme zálivku.
-
3
Zálivkou přelijeme salát v míse a ihned podáváme.