Hlávkový salát s jablky a ředkvičkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 50 g Jablka
  • 100 g Ředkvička
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Stolní sladidlo Sladký polibek
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 3 polévková lžíce Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 78 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 273 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 290.3 mg
  • Vláknina 11019 mg
  • Vitamín A 11019 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zeleninu a ovoce omyjeme a osušíme. Hlávkový salát nakrájíme na nudličky, ředkvičky na plátky a jablko nahrubo nastrouháme. Vše přendáme do salátové mísy.

  • 2

    V misce smícháme 3 lžíce vody s octem, pepřem, solí a sladidlem. Zálivkou přelijeme salát v míse a ihned podáváme.

Komentáře k receptu