Tataráček z krevet
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 222 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 16 g
- Sodík 290 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 131.3 mg
- Draslík 28.7 mg
- Vláknina 685.1 mg
- Vitamín A 685.1 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce smícháme majonézu s nasekaným koprem.
-
2
Předem uvařené, vyloupané krevety nakrájíme na větší kousky, přidáme do majonézy a přisypeme mletou papriku. Vše promícháme a mírně opepříme.