Tataráček z krevet

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Krevety tygří - loupané
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 6 polévková lžíce Majonéza light
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 222 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 290 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 131.3 mg
  • Draslík 28.7 mg
  • Vláknina 685.1 mg
  • Vitamín A 685.1 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce smícháme majonézu s nasekaným koprem.

  • 2

    Předem uvařené, vyloupané krevety nakrájíme na větší kousky, přidáme do majonézy a přisypeme mletou papriku. Vše promícháme a mírně opepříme.

Komentáře k receptu