Vajíčková pomazánka na způsob salátu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 24 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 160 g Sýr Lučina - termizovaný
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 1 ks mrkev vařená
  • 1 ks okurky sterilizované
  • 1 ks Cibule lahůdková
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 3 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Majonéza light
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 403 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 284 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 368 mg
  • Draslík 122.3 mg
  • Vláknina 361.5 mg
  • Vitamín A 361.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařenou mrkev a sterilovanou sladkokyselou okurku nakrájíme na drobné kostičky. Očištěnou lahůdkovou cibuli pokrájíme na tenké kroužky. Natvrdo vařená vejce oloupeme a nakrájíme na kostičky. (Vejce vaříme 9 minut.)

  • 2

    V míse vyšleháme žervé sýr s Majonézou Hellmann's Light, přimícháme do ní všechny pokrájené suroviny, dochutíme solí, pepřem a podáváme.

Komentáře k receptu