Vajíčková pomazánka na způsob salátu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 403 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 35 g
- Sodík 284 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 368 mg
- Draslík 122.3 mg
- Vláknina 361.5 mg
- Vitamín A 361.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vařenou mrkev a sterilovanou sladkokyselou okurku nakrájíme na drobné kostičky. Očištěnou lahůdkovou cibuli pokrájíme na tenké kroužky. Natvrdo vařená vejce oloupeme a nakrájíme na kostičky. (Vejce vaříme 9 minut.)
-
2
V míse vyšleháme žervé sýr s Majonézou Hellmann's Light, přimícháme do ní všechny pokrájené suroviny, dochutíme solí, pepřem a podáváme.