Mražené kakaové suflé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Tvaroh měkký bez tuku
  • 60 g Kakao - prášek
  • 4 ks Vaječný bílek slepičí
  • 6 polévková lžíce Stolní sladidlo Sladký polibek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 53 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 70 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 293.8 mg
  • Vláknina 9960 mg
  • Vitamín A 9960 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvaroh v míse posypeme prosátým kakaem a potom ušleháme.

  • 2

    Z bílků s náhradním sladidlem ušleháme pevný sníh a zlehka vmícháme k vyšlehanému tvarohu s kakaem.

  • 3

    Vršek formy na suflé obložíme pruhem alobalu tak, aby alobal o 3cm přesahoval okraje. Vlijeme připravené těsto, aby sahalo až k alobalu.

  • 4

    Formu dáme na 3 hodiny do mrazáku, potom alobal odstraníme a suflé ihned podáváme.

Komentáře k receptu