Mražené kakaové suflé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 53 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 2 g
- Sodík 70 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 293.8 mg
- Vláknina 9960 mg
- Vitamín A 9960 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tvaroh v míse posypeme prosátým kakaem a potom ušleháme.
-
2
Z bílků s náhradním sladidlem ušleháme pevný sníh a zlehka vmícháme k vyšlehanému tvarohu s kakaem.
-
3
Vršek formy na suflé obložíme pruhem alobalu tak, aby alobal o 3cm přesahoval okraje. Vlijeme připravené těsto, aby sahalo až k alobalu.
-
4
Formu dáme na 3 hodiny do mrazáku, potom alobal odstraníme a suflé ihned podáváme.