Sobotní snídaně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 10 g Máslo čerstvé
  • 80 g Chléb toastový
  • 60 g President Camembert linea
  • 60 g Marmeláda brusinková
  • 1 kávová lžička Pažitka
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 ks celozrnna houska
  • 4 ks Pomeranče
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 984 kcal
  • Sacharidy 90 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 452 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 70 g
  • Cholesterol 251.3 mg
  • Draslík 899.8 mg
  • Vláknina 23110 mg
  • Vitamín A 23110 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 214.6 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme dvě vejce naměkko. Omyjeme pažitku a nasekáme na jemno. Housky rozpůlíme a namažeme máslem a posypeme pažitkou.

  • 2

    Dozlatova opečeme toastový chléb, na něj položíme na plátky nakrájený Camembert a brusinkový kompot.

  • 3

    Vymačkáme šťávu z pomerančů a vlijeme ji do sklenic.

  • 4

    Housky a toastový chleba podáváme společně s naměkko uvařenými vajíčky a zapíjíme čerstvým pomerančovým džusem.

Komentáře k receptu