Omáčka s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 23 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 1 g
- Sodík 83 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 37.2 mg
- Draslík 35 mg
- Vláknina 580.9 mg
- Vitamín A 580.9 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli zvolna povaříme ve vývaru asi 2 minuty.
-
2
V misce smícháme žloutek s čerstvým sýrem, vinným octem, hořčicí, solí a pepřem. Za stálého míchání pomalu přiléváme vychladlý vývar.
-
3
Omáčku podáváme studenou.