Tuňákový salát s kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 26 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 0 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 57.6 mg
- Vláknina 1350.5 mg
- Vitamín A 1350.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tuňáka z konzervy necháme okapat a potom v míse promícháme s nakrájenými kapary, nasekanou cibulí, nasekanou petrželkou, kari kořením a tabascem. Kousky tuňáka vidličkou rozmělníme.
-
2
Salát podáváme vychlazený.