Vinný punč s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 260 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 2 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 170.2 mg
- Vláknina 6565 mg
- Vitamín A 6565 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1563 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do skleněného džbánu nebo do mísy vsypeme omyté, na plátky nakrájené jahody, omyté maliny a borůvky, omytou, na tenké plátky nakrájenou broskev. Přidáme lístky čerstvé meduňky a přilijeme třešňovici. Zakryjeme fólií a necháme nejméně 1 hodinu v chladničce.
-
2
Potom do nádoby s ovocem a pálenkou přilijeme vychlazený sekt.
-
3
Podáváme s ledem.