Tatarák z lososa II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 175 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 4 g
- Sodík 69 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 52 mg
- Draslík 397.9 mg
- Vláknina 4312 mg
- Vitamín A 4312 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.4 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Steak z lososa bez kůže a kostí jemně naškrábeme.
-
2
Maso potom smícháme v míse s najemno nakrájenou žlutou i červenou cibulí ( cibule nemusíme použít celé, záleží na chuti). Po lžičkách vmícháme oba druhy hořčice, směs osolíme a opepříme. Vidličkou vše dobře vymícháme.
-
3
Nakonec tatarák ochutíme citronovou šťávou.