Domácí pečené müsli s přesnídávkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 418 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 27 g
- Sodík 6 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 448.6 mg
- Vláknina 13898 mg
- Vitamín A 13898 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 3.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Banán rozmačkáme a smícháme s přesnídávkou.
-
2
Přidáme všechny ostatní suroviny, dáme na plech vyložený pečícím papírem a necháme 20 minut odležet.
-
3
Poté pečeme 25 min na 180 °C.