Rebarborovo-jablečná marmeláda

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 20

Suroviny

  • 200 g Reveň (Rebarbora)
  • 800 g Jablka
  • 50 g Pomeranč
  • 600 g Cukr krupice
  • 500 ml Víno červené
  • 1 ks Citronová kůra
  • 1 ks Pomerančová kůra
  • 1 ks Skořice celá
  • 3 ks Hřebíček
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 161 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 104.7 mg
  • Vláknina 1954.2 mg
  • Vitamín A 1954.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    1) Ovoce oloupeme a nakrájíme na kousky, přidáme ostatní suroviny, promícháme a necháme 24 hodin odstát.

  • 2

    2) Poté vyjmeme koření a svaříme.

  • 3

    3) Plníme čisté skleničky, otočíme dnem vzhůru a skladujeme v suchu a chladu.

  • 4

    4) Podáváme na bagetce k sýrům či vínu.

Komentáře k receptu