Rebarborovo-jablečná marmeláda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 161 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 0 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 104.7 mg
- Vláknina 1954.2 mg
- Vitamín A 1954.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
1) Ovoce oloupeme a nakrájíme na kousky, přidáme ostatní suroviny, promícháme a necháme 24 hodin odstát.
-
2
2) Poté vyjmeme koření a svaříme.
-
3
3) Plníme čisté skleničky, otočíme dnem vzhůru a skladujeme v suchu a chladu.
-
4
4) Podáváme na bagetce k sýrům či vínu.