Pudinkové hody II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 732 kcal
- Sacharidy 96 g
- Tuky 27 g
- Sodík 7 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 55 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 204.1 mg
- Vláknina 13301 mg
- Vitamín A 13301 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.3 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vždy z 0,5 litru mléka, 1 lžíce cukru a 1 pudinkového prášku uvaříme odděleně vanilkový, čokoládový a karamelový pudink.
-
2
Formu vypláchneme studenou vodou a pak do ní postupně nalijeme za sebou vlažný vanilkový, karamelový a čokoládový pudink tak, aby každý tvořil jednu vrstvu.
-
3
Formu vložíme do chladničky a pudink necháme do druhého dne chladit.
-
4
Pak pudinkovou bábovku vyklopíme na plochou mísu, střed naplníme rozmačkanými ostružinami s vanilkovým cukrem a celou potřeme do tuha našlehanou smetanou.