vaječná pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 1 ks Pomazánkové máslo
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Máslo
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 178 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 81 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 260.3 mg
  • Draslík 78.7 mg
  • Vláknina 39.8 mg
  • Vitamín A 39.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V pánvičce rozpustíme kousek másla a přidáme vajíčka.

  • 2

    Míchá­me ,dokud trochu nezhoustnou

  • 3

    Potom přidáme rozdrobený hermelín a necháme zcela rozpustit.

  • 4

    Pak necháme vychladnout a poté vyšleháme s pomazánkovým máslem.

  • 5

    Podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu