Plody moře se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 268 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 74 g
- Sodík 1081 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 168.8 mg
- Draslík 891.8 mg
- Vláknina 8016 mg
- Vitamín A 8016 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 47.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do kastrůlku nalijeme vodu, ocet, mirin, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme mušle a povaříme dvě minuty. Sépie nakrájíme na plátky a přidáme do kastrůlku. Povaříme další dvě minuty a odstavíme. Scedíme, mušle, které se neotevřely, vyhodíme.
-
2
Mrkev, cuketu a ředkev nastrouháme nahrubo, rozdělíme do misek, přiložíme mušle, sépie, rozlomené ústřice, posypeme posekanými lístky koriandru a podáváme s pastou wasabi.