Jarní studený předkrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 140 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 11 g
- Sodík 61 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 86.9 mg
- Vláknina 1234.9 mg
- Vitamín A 1234.9 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jarní cibulku očistíme omyjeme a osušíme, papriku zbavíme jader. Zelenou část jarní cibulky nakrájíme na kolečka, bílou část společně s paprikou na tenké proužky, které vložíme do misky. Smetanu smícháme dohromady s taveným sýrem, solí, pepřem a promícháme se zeleninou.
-
2
Těsně před servírováním podle počtu rcí předkrm rozdělíme do jednotlivých salátových misek. Porce ozdobíme nasekanou pažitkou a podáváme.