Hruškový chlebíček s mandlemi a čokoládou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 198 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Mandle mleté
  • 50 g Mandle
  • 200 g Hrušky
  • 100 g Čokoláda hořká
  • 5 g Sůl
  • 150 g Máslo čerstvé
  • 10 g Droždí sušené
  • 130 g Cukr třtinový
  • 4 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 701 kcal
  • Sacharidy 63 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 390 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 39 g
  • Cholesterol 194.9 mg
  • Draslík 418.9 mg
  • Vláknina 12230 mg
  • Vitamín A 12230 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.3 mg
  • Vitamín E 6.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 31.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme rozpuštěným máslem, přidáme hladkou mouku a 100 g mletých mandlí, třtinový cukr, sůl, na kostičky nakrájenou vypeckovanou hrušku a nasekanou hořkou čokoládu. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí, nastavíme program na moučník a necháme péct.

Komentáře k receptu