Skořicový brioškový chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 185 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 20 g Skořice mletá
  • 20 g Muškátový oříšek
  • 40 g Cukr krupice
  • 5 g Sůl
  • 10 g Droždí sušené
  • 210 ml Voda pitná
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 596 kcal
  • Sacharidy 91 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 530 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 140.7 mg
  • Draslík 102.1 mg
  • Vláknina 15035 mg
  • Vitamín A 15035 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme vodou a rozpuštěným máslem, přidáme cukr, sůl, hladkou mouku, skořici a muškátový oříšek, promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu