Brioškový chléb s javorovým sirupem a čokoládou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 196 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Čokoláda bílá
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 5 g Sůl
  • 10 g Droždí sušené
  • 250 ml Mléko polotučné
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 dl Sirup javorový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 640 kcal
  • Sacharidy 102 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 425 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 70.3 mg
  • Draslík 132.7 mg
  • Vláknina 7456 mg
  • Vitamín A 7456 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme mlékem, rozpuštěným máslem i javorovým sirupem, přidáme sůl a hladkou mouku. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na sladký chléb. Po zaznění signálu přidáme kousky bílé čokolády a necháme péct.

Komentáře k receptu