Medový chléb s anýzem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 185 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 60 g Anýz celý
  • 10 g Droždí sušené
  • 5 g Sůl
  • 80 ml Med včelí
  • 200 ml Mléko polotučné
  • 100 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 648 kcal
  • Sacharidy 119 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 490 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 14 mg
  • Draslík 250.5 mg
  • Vláknina 13680 mg
  • Vitamín A 13680 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu, mléko, med a rozpuštěné máslo, přidáme hladkou mouku, sůl, anýz, promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu