Libanonský chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 206 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 25 g Chlebový kvásek
  • 500 g Mouka chlebová
  • 200 g Mouka pšeničná celozrnná
  • 6 g Anýz mletý
  • 6 g Kmín celý
  • 10 g Mák - semena
  • 40 g Slunečnice - semena
  • 40 g Sezam - semena
  • 550 ml Voda pitná
  • 60 ml Olej olivový
  • 20 ml Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 610 kcal
  • Sacharidy 91 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 332 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 67 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 203.6 mg
  • Vláknina 9925.3 mg
  • Vitamín A 9925.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 2.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme chlebovou a celozrnnou mouku, sůl, všechno koření, slunečnicová, maková a sezamová semena. Vmícháme chlebový kvásek a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu