Džem z bílých hroznů

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 500 g Hroznové víno
  • 300 g Cukr krupice
  • 50 ml Citronová šťáva
  • 50 ml Šťáva jablečná 100%
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 193 kcal
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 49 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 127.9 mg
  • Vláknina 1200 mg
  • Vitamín A 1200 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do nádoby domácí pekárny vložíme omyté hroznové víno, cukr, zalijeme citronovou a jablečnou šťávou. Nastavíme program na zavařeniny a necháme pracovat.

  • 2

    Po ukončení programu nalijeme džem do sklenic a pevně zašroubujeme. Otočíme dnem vzhůru, aby se sklenice hermeticky uzavřely.

Komentáře k receptu