Brioškový chléb s kávovinou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 205 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 25 g Chlebový kvásek
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 50 g Cukr třtinový
  • 650 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
  • 60 g Caro nápoj
  • 6 g Skořice mletá
  • 400 ml Mléko polotučné
  • 5 ml Kávový extrakt - tekutý
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 585 kcal
  • Sacharidy 101 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 354 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 98.4 mg
  • Draslík 41.4 mg
  • Vláknina 1078.7 mg
  • Vitamín A 1078.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme mlékem, přidám rozměklé máslo, sůl, třtinový cukr, mouku, kávový extrakt, skořici a čekankový prášek Caro. Vmícháme kvásek, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu