Kreolský chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 205 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 4 g Pepř černý mletý
  • 650 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
  • 5 g Sůl
  • 25 g Chlebový kvásek
  • 60 g Kokos - mletý (Kopra)
  • 60 g Mandle
  • 100 g Olivy černé
  • 500 ml Voda pitná
  • 60 ml Olej olivový
  • 20 ml Med včelí
  • 4 ml Tresť vanilková
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 638 kcal
  • Sacharidy 89 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 474 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 82 mg
  • Vláknina 8506.7 mg
  • Vitamín A 8506.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme mouku, nastrouhaný kokos, polovinu mandlí nasekaných nahrubo, rozpůlené vypeckované olivy, vanilkovou tresť, sůl a pepř. Vmícháme kvásek a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a po zaznění signálu přihodíme druhou polovinu nasekaných mandlí a necháme péct.

Komentáře k receptu