Chléb s červenou řepou a ibiškem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 206 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 650 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
  • 5 g Sůl
  • 25 g Chlebový kvásek
  • 5 g Anýz celý
  • 30 g Červená řepa
  • 20 g Ibiškový květ sušený
  • 500 ml Voda pitná
  • 60 ml Olej olivový
  • 20 ml Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 508 kcal
  • Sacharidy 87 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 332 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 30.1 mg
  • Vláknina 1012.9 mg
  • Vitamín A 1012.9 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme tmavou mouku, sůl, nastrouhanou červenou řepu, květ a anýzová semena. Vmícháme kvásek a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a po zaznění signálu vhodíme sušené květy ibišku a necháme péct.

Komentáře k receptu